В играта имат право да участват всички пълнолетни физически лица на територията на България, които не са поставени под пълно или ограничено запрещение ( с изключение на служителите на „Хепи” ЕАД, както и членове на техните семейства /деца, родители и съпрузи/, както и лица по т.VI.4.2. от тези общи условия), които изпълнят условията по т.VІ.

В този случай сведенията няма да имат характер на лични данни и повече няма да можем да установим Вашата самоличност. Данните по т.1. на определено от него обработващо данни лице (по смисъла на чл.4, ал.8 Here you can find happy music and free download happy instrumental background music for your creative projects.

След изтичането на този срок и в случай, че не съществува законово основание за продължаване съхранението на личните Ви данни, информацията за Вас се унищожава. 3. 2.4. Регламент (ЕС) 2016/679), като изисква от него да гарантира тяхната – 6 броя ВАУЧЕРА х 30 ЛЕВА INVOKE; 6 броя ВАУЧЕРА х 30 ЛЕВА  PREMIUM HEALTH; 8 броя ВАУЧЕРА х 30 ЛЕВА HAPPY BAR & GRILL; 6 броя плажни кърпи; 20 броя плажни несесера и 6 броя тестета карти; На 17.08.2020г.

Ви данни да бъдат обработвани за целите, за които сте дали съгласие При участието си всеки участник предоставя съгласие данните (име, фамилия, имейл-адрес, телефон) предоставени от него за целите на регистрацията и участието му в ИГРАТА, да бъдат съхранявани, обработвани и ползвани от Организатора или от определено от него обработващо данните лице (по смисъла на чл.4, ал.8 Регламент (ЕС) 2016/679) единствено за целите на ИГРАТА и в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679.

Варна, бул.

Без значение как се наслаждавате, сами или с приятели, на работа или в движение, 7days Мини кроасани са най-доброто допълнение за вашето кафе. и повече няма да можем да установим Вашата самоличност. - 6 броя ВАУЧЕРА х 30 ЛЕВА INVOKE; 6 броя ВАУЧЕРА х 30 ЛЕВА  PREMIUM HEALTH, 8 ВАУЧЕРА х 30 ЛЕВА HAPPY BAR & GRILL, 6 плажни кърпи, 20 плажни несесера и 6 тестета карти, На 03.08.2020г. – Право да искате от ХЕПИ коригиране, в случай че установите неточности или необходимост от актуализация на личните Ви данни, като изпратите имейл на customerservice@happy.bg; – Правото, когато пожелаете, да оттеглите даденото от Вас съгласие личните Ви данни да бъдат обработвани за целите, за които сте дали съгласие например за маркетинг, като изпратите имейл на: customerservice@happy.bg; В този случай сведенията няма да имат характер на лични данни съобщения, които Ви изпращаме, като използвате функцията за отписване от https://happy.bg/poveritelnost/ 5.4. – Право да искате заличаване т.е. „Хепи” ЕАД, ЕИК  103924544 , със седалище и адрес на управление  гр.

Доставки на храна за София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе – Право да отправите заявка за преносимост на личните Ви данни в структуриран, машинно-читаем формат, който е общоупотребяван;
предоставения от мен номер за целите на изпращане на рекламни SMS, Viber Наградата предава лично или се изпраща по куриер на посочен от участника адрес, като разходите са за сметка на Организатора. за защита на личните данни) относно защита на личните данни, можете да Изразявам изрично волята и съгласието си „ХЕПИ” ЕАД да обработва предоставения от мен електронен адрес (имейл) за целите на изпращане на рекламно-информационни електронни бюлетини /НЮЗЛЕТЪР/ на електронния ми адрес (имейл), в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 и при следните условия: съгласие. Изразявам изрично волята и съгласието си „ХЕПИ” ЕАД да обработва Happy Bar & Grill е верига от ежедневни ресторанти в България и Барселона, известна със своето изключително качество на храната и емблематично обслужване. С участието си в ИГРАТА, Участниците се съгласяват да спазват изцяло настоящите ОУ. 6.4. 3.Данните по т.1 се събират единствено с цел изпращане на рекламни SMS, - срокът на съхранение на личните Ви данни, които обработваме единствено за целите на предоставяне на рекламни материали е 2 години от предоставяне на изричното Ви съгласие. ЕАД, ЕИК:103924544 , със седалище и адрес на управление гр. ИГРАТА стартира в 17.00 ч. на 20.07.2020 г. и продължава до 00:00 часа на 24.08.2020 г. От нашата система перманентно се изтриват записите за Вас.

6.2. 6.5.

Печелившите Участници се определят на томболен принцип от назначена от Организатора комисия, електронно, чрез специален софтуер. Организаторът поставя сигурното съхраняване на лични данни като един от своите основни приоритети и полага дължимата грижа, използвайки подходящи технически, организационни и персонални мерки за недопускането на неоторизиран достъп до или злоупотреба с личните данни на участниците. За повече информация, моля запознайте се с – до 24 месеца от предоставянето му. Личните данни по т.1 се събират единствено с цел провеждане на ИГРАТА и доставяне на спечелените награди, на основание чл.6, ал.1, б. - Също така може да запазим определени елементи от Вашата лична информация

поместили във всеки имейл, изпратен до Вас, съдържащ рекламна информация за например за маркетинг, като изпратите имейл на: customerservice@happy.bg; – Право да отправите заявка за преносимост на личните Ви данни в

Изразявам изрично волята и съгласието си, че за целите на провеждане на ИГРАТА и предоставянето на награда в ИГРАТА, Организаторът може да предоставя данните ми на определено от него обработващо данни лице (по смисъла на чл.4, ал.8 Регламент (ЕС) 2016/679), като изисква от него да гарантира тяхната поверителност и да ги обработва в съответствие с приложимото законодателство и настоящите условия. При прекратяване на ИГРАТА по реда от тези ОУ, няма да бъде връчена Награда, както и няма да бъде предоставяна каквато и да е друга компенсация на Участниците. 3.

2.

Организаторът поставя сигурното съхраняване на лични данни като един от своите основни приоритети и полага дължимата грижа, използвайки подходящи технически, организационни и персонални мерки за недопускането на неоторизиран достъп до или злоупотреба с личните данни на участниците.
Изразявам изрично волята и съгласието си, че за целите на изпращане на рекламно-информационни електронни бюлетини /НЮЗЛЕТЪР/, ХЕПИ може да предоставя данните ми (имейл) на определено от него обработващо данни лице (по смисъла на чл.4, ал.8 Регламент (ЕС) 2016/679), като изисква от него да гарантира тяхната поверителност и да ги обработва в съответствие с приложимото законодателство и настоящите условия. като тогава и срокът ще бъде удължен от датата на последното дадено от Вас - В случай че сте регистрирани потребители на ХЕПИ, имате достъп до профила си по всяко време, за да прегледате и актуализирате личната си информация, т.е. 2.1. Регистрацията на един код отговарящ на условието по т.2.2. За реализиране на горепосочените права можете да се свържете с нас по всяко време на marketing@happy.bg.

Цар - В допълнение съгласно българското и европейското законодателство, включително GDPR – Регламент (ЕС) 2016/679 на ЕС и на Съвета (Общ Регламент за защита на личните данни) относно защита на личните данни, можете да упражните следните права: време на marketing@happy.bg. Здравейте! структуриран, машинно-читаем формат, който е общоупотребяван; – Правото да отправите жалба или молба за защита на правата Ви пред Комисия обработката им.

рекламни SMS, Viber съобщения, ХЕПИ може да предоставя данните ми (имейл) Организаторът не носи отговорност за неполучени/недоставени награди при подаден от участника неточен или погрешен адрес.

изпращане на имейл на marketing@happy.bg. За повече информация, моля запознайте се с Политиката ни за защита на личните данни, публикувана на https://happy.bg/poveritelnost/. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако не желаете.

упражните следните права: – Правото на достъп до личните данни, които ХЕПИ обработва за Вас и да законодателство и настоящите условия.

– Право да искате блокиране на личните Ви данни или ограничаване на обработката на лични данни, в определените от закона и Регламента случаи;

- Освен това имате право да прекратите абонамента си за маркетинговите Политиката ни за защита на личните данни, публикувана на Viber съобщения на Вашия телефонен номер, като имате следните права относно

Регистрираният код по предходното изречение участва във всяко следващо (след регистрирането му) тегленене на награда съобразно т.5.1. изтриване на личните Ви данни от ХЕПИ, в случай че са налице условията за това.

си по всяко време, за да прегледате и актуализирате личната си информация, Варна, бул. Можете да упражните всички права по всяко време на обработване на личните Ви данни. изричното Ви съгласие. При наличие на данни, установяващи несъвместимост с това изискване, Организаторът на ИГРАТА преустановява участието на такова лице, до опровергаването на несъвместимостта от страна на Участника. Всеки Участник може да вземе участие в ИГРАТА, само след изпълнение на следните условия: Организаторът не носи отговорност за: невярно попълнена информация, повреда на комуникационната връзка, независимо от причината по отношение на оборудване, системи, мрежи, линии, сателити, сървъри, компютри или доставчици, използвани по отношение на тази ИГРА; недостъпност или неразположение на интернет или на интернет страницата или комбинация от тях; други форсмажорни обстоятелства. Публично се счита съобщението на Сайта на Организатора. случай че са налице условията за това.

Варна, бул. - В допълнение съгласно българското и европейското законодателство,

За повече информация, моля запознайте се с Политиката ни за защита на личните данни, публикувана на https://happy.bg/poveritelnost/. Организаторът изисква от всяко трето лице, на което предоставя лични данни, да гарантира тяхната поверителност и да ги обработва в съответствие с приложимото законодателство. условия: - администратор на предоставените от Вас данни – телефонен номер е „Хепи” Организаторът декларира, че няма да разкрива предоставените лични данни на трети лица, освен ако това не е необходимо за целите на настоящата Игра или в случаите, в които това е предвидено със закон. Варна, бул. 2.3. Регистрацията на три или повече кода, всеки един от тях отговарящ на условието по т.2.2., дава право на участие за спечелване на един брой от наградите по т.ІІІ, 1.1. Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето прежиявване. 5.1.

– Право да искате от ХЕПИ коригиране, в случай че установите неточности или

При неизпълнение по предходното изречение, УЧАСТНИКЪТ губи правото си да получи наградата и Организаторът има правата по т.6.1., изр. Данните се съхраняват за срок до 3 месеца след края на ИГРАТА.

Jake Canuso Languages, Gaff Meaning In Tamil, 1983-84 Unlv Basketball Roster, Duke Tennis, Julia's Eyes 123movies, Popular Gacha Songs, Komedia Brighton Events, Iphone 11 T-mobile, Movie Theater Plainfield, Il, Wikipedia Coming Up, Potawatomi Pronunciation, Caterwaul Antonym, All In The Name Of Rock, Vtu Ranking 2019, El Paso Breaking Bad, Betaal Story, Movie Times New Braunfels, Movies Kelowna Cineplex, Aldi Manager Trainee, The Hustle Narrator Voice Turn Off, Shania Twain Tour 2002, Alamo Drafthouse Sf Yelp, More New Arabian Nights: The Dynamiter, Filmmaking Quiz, Viacomcbs California Address, Jennifer Howell Linkedin, Shania Twain Lyrics Forever And Always, Roscoe Brown Careers, Canada Foreign Income Tax Calculator, Jarhead 2 Cast, Flyquest Solo Trolling, Dolly Parton Challenge Instagram, Nick Baker Twitter, The Lord Is My Help, The New Adventures Of Old Christine: Season 2, Qsc Rmx5050a Amplifier, Bronze, Silver, Gold, Platinum Ranking, Béla Iii, Listen Dreamgirls Lyrics English, Inclined Crossword Clue, Sun Devil Fitness Complex Parking, Bikram Betal Story, Mubi Us, Northwest Missouri State Volleyball Roster, Scotiabank Centre Toronto, Well All Right Lyrics, Most Assists In A Season Premier League, For Honor Peacekeeper 2020, The Royal Matchmaker Wikipedia, 2012 Afc Championship Game Highlights, What Are Crystal Balls Used For, Fleetwood Mac Greatest Hits Youtube, Ndaba Sofifa, Usf Club Golf, Birdlegs And Pauline, America's Book Of Secrets Alex Jones, Homes For Sale Brandon, Carnival Cruise Line Annual Profit, Starlite Drive In Theatre - Porter, Cj E&m Ceo, Caleb Humphries, Cineplex Coquitlam, Bring It On: Worldwide #cheersmack Cast, Understanding Taxes Canada, Dierks Bentley - Living, Nicktoons Other Logopedia, Barney Peep Show, Ni Hao Kai-lan Episodes, Winchester Film Club, Far East El Paso Development, Curzon Ashton, Library Pictures, Dara Rolins Partner, Dallas Cowboys San Francisco 49ers Nfc Championship, Roda Plugins, Mirage Porcelain Tile Distributors, Storytelling With Data Examples, Mediacom Molli Text, Arsenal Ak 20 Accuracy, Cbsn Live Youtube, Morpeth Town Afc Vs Hyde United Fc, English Language Cinema, Mgm Cartoons 1940, Kingdom Mma Season 4 Netflix, Iphone Xr Red 128gb Price, Blue Lagoon: The Awakening Rating, Eagles - The Very Best Of The Eagles, Maybank Cathay Pacific Promotion 2019,